Eerstelijnshulp

We bieden een zeer uitgebreide eerstelijnshulp en streven ernaar om dit nog verder uit te breiden.
Onze diergeneeskundige hulp betreft preventie van ziektes veroorzaakt door wormen, vlooien en teken en de gebruikelijke vaccinaties tegen virus- en bacteriëleziektes.
Uiteraard behandelen wij ook het zieke dier. Wij zoeken daarbij verder door naar oorzaken van ziekzijn bij het individuele dier en dieren die in groepsverband leven. Dat doen wij door middel van het afnemen van een uitgebreide anamnese en een gedegen lichamelijk onderzoek van het dier.
We gebruiken aanvullende onderzoeksmethoden als bloed- en urineonderzoek, biopten nemen en beoordelen, röntgendiagnostiek en echografie.
In de operatiekamer maken we gebruik van een gasnarcose apparaat dat uitgerust is met een bewakingssysteem voor lichaamstemperatuur, hart en ademgassen.
Op deze manier kunnen wij optimaal onze kennis en kunde inzetten om uw huisdier zo snel mogelijk weer fit en gezond te maken.
 
 
 
 
dotted
Tijdens een consult onderzoeken we uw dier grondig.Tijdens een consult onderzoeken we uw dier grondig.
Eerste lijnshulpKlitvrij maken van de vacht.

Het plaatsen van een intraveneuze braunule voor inleiding anesthesie.Het plaatsen van een infuusnaald in de ader voor inleiding anesthesie.