Puppy Party een succes!

Met een groepje van 6 a 7 pups inclusief hun baasjes geven we op een avond informatie over allerlei zaken. Onderwerpen als wormen, vlooien, voeding, vaccinaties, beweging, gedrag en gebitsverzorging passeren de revue. Voor de pups is het erg leuk om met elkaar lekker rond te sjouwen en te spelen met elkaar. Voor de eigenaar een avond vol belangrijke en zinvolle informatie. Ook is er op deze avond ruimte om vragen te stellen aan de dierenarts.

Afgelopen keren was het een dolle boel. Er waren steeds 6 à 7 puppies die ongeveer allemaal even groot waren. Ze speelden alsof hun leven ervan af hing. Door elkaar rollen en achter elkaar aan rennen. Een genot om naar te kijken.

Romy, onze enthousiaste assistente bracht veel informatie over aan de eigenaren. Er kwam veel respons uit de groep, dus dat was erg leuk. In de koffie pauze was het speelkwartier voor de pups. Even lekker hun energie kwijt kunnen met elkaar, want stilzitten tijdens de praatjes van Romy, dat valt nog niet mee. Aan het einde van de avond werd er een rondleiding gegeven achter de schermen. Zo krijgt men een goed beeld van wat we hier in de praktijk doen en kunnen wat betreft diagnostiek en behandeling.

Het slaat aan, dus we gaan door met de Puppy Party.

Mocht u zelf een puppyhebben en bij ons een keer een party willen bijwonen? Belt u dan met onze assistente, zij is van de planning en kan u vertellen wanneer er nog een plekje vrij is. En ook handig om te weten: deze informatieavond is geheel kosteloos! T 074-2770010