Contact

Dierenkliniek Slangenbeek
Berlijnstraat 12 7559 WH Hengelo (ov)
T 074 2770010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Google maps
Aanmelden voor activiteitenmail
Als team willen we u graag helpen om de juiste zorg te bieden voor uw dier. We zijn ambitieus, enthousiast en nieuwsgierig. Graag nemen we de tijd voor een gesprek met u.
Heeft u een vraag? Bel ons, wij ondersteunen u graag deskundig. Na openingstijden zijn we voor spoedhulp dag en nacht bereikbaar via ons telefoonnummer.
We werken uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we onze zorg optimaliseren. Met minimale wachttijden en alle aandacht voor uw dier en uw verhaal kunnen we gericht aan het werk.
Verschillende mensen, verschillende dieren en uiteenlopende vragen maken het voor ons een uitdaging de juiste, meest geschikte oplossing te vinden voor elke hulpvraag.
We communiceren duidelijk en kunnen vaak verschillende mogelijkheden van behandeling voorleggen. In overleg bepalen we wat de beste behandeling is voor uw dier. Regelmatig worden we gevraagd voor een second opinion.
Diergeneeskundig blijven we ons doorontwikkelen. De praktijk is uitgerust met moderne apparatuur zoals gasnarcose met hartbewaking, digitale röntgen, echoscopie en ons eigen laboratorium.
Een gezond dier en een tevreden klant daar doen we ons best voor. Hartverwarmende kaartjes mogen we ontvangen als blijk van waardering, dat motiveert ons enorm en geeft een goed gevoel.
radarDe praktijk
Werken op afspraak
Voor optimale zorg en een minimale wachttijd voor u en uw huisdier(en) werken wij volgens afspraak.
vakantie
radarPlan tijdig uw afspraak
Graag helpen wij u zo snel mogelijk.
Onze praktijk wordt druk bezocht. Daar zijn we blij mee. Afspraak maken? Bel tijdig dan kunnen we u de zorg en aandacht geven waar we voor staan.
Castratie kat
radarAangepaste openingstijden
De Kerstdagen en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.
24-12 zijn wij van 8.00 - 12.00 u open
31-12 zijn wij van 8.00 - 15.00 u open
Wij wensen jullie fijne feestdagen en een dierbaar nieuw jaar toe!
Kersthond
strand
strand

Bewaren