Financieel

De kosten van uw bezoek aan de dierenarts of de behandeling van uw huisdier zijn per praktijk verschillend. De ene praktijk heeft bijvoorbeeld meer kennis en apparatuur in huis dan een andere praktijk. In overleg met u bespreken we de mogelijkheden en de hieraan verbonden kosten.
Kosten van uitgebreid onderzoek en operaties kunnen variëren, het hangt bijvoorbeeld af van het diersoort, het dierwelzijn, de leeftijd, het gewicht.
Om misverstanden te voorkomen geven we vooraf een kostenindicatie, uitgaande van een normaal verloop van de verrichtingen. Wilt u weten wat bij ons de kosten zijn voor een behandeling? Bel dan met de praktijk dan geven we u graag de juiste voorlichting.
dotted
Direct na de afspraak en behandeling worden de kosten aan de balie verrekend.We bespreken graag vooraf met u de behandeling en de kosten. Dat voorkomt verrassingen.
Direct na de afspraak en behandeling worden de kosten aan de balie verrekend.Direct na de afspraak en behandeling worden de kosten aan de balie verrekend.