Gastenboek

Op deze pagina plaatsen we leuke reacties of korte verhaaltjes van klanten. Wilt u hier ook een berichtje achterlaten? Stuur dan bericht.

 • Kimba en Tommy
 • Yentl
 • Geweldig!
 • Lucy
 • Balou
 • Pietje
 • Pietje
 • Een klein bedankje
 • Chip
 • Een gedicht ter waardering
 • Brownie
 • Puck
 • Tosca
 • Pjotter
 • Elune
 • Hannes
 • Sjakie
 • Ontzettend bedankt
 • Je bent een top dierenarts
 • Tommy en Kimba
 • Tommy en Senna
 • Je bent een toparts!
 • Cheeta

Kimba en Tommy

Beste Philip,

Kimba en Tommy onze hondjes komen al ongeveer negen jaar bij jou en ze komen altijd kwispelend binnen. Je maakt ook altijd tijd, ook al bel ik om vrijdag 16.00 uur dan kunnen we ook nog komen voor het weekend. Zo ook afgelopen vrijdag met kimba heb je ons weer goed geholpen.

De assistentes zijn ook geweldig, altijd vriendelijk en behulpzaam. Kimba en Tommy zijn nu 9 en 10 jaar en we hopen nog heel lang van jullie advies, medische hulp en deskundigheid, want die hebben jullie, gebruik te mogen maken. 

Annette Daniels

Yentl

Beste medewerkers van de dierenkliniek,

Bij deze willen wij jullie allemaal bedanken voor de goede adviezen, en tijd die jullie iedere week nemen voor ons als wij bij jullie komen voor het weegmoment van onze flat Yentl, nav het casteren van Yentl. De assistentes die altijd meedenken, Philip die je een hart onder de riem steekt jullie zijn allemaal TOP.

Fam Lehmann en 'n poot van onze trouwe viervoeter Yentl

Geweldig!

Hallo Philip,

Bij deze willen we je even laten weten dat we met veel bewondering je artikel in TC Tubantia van november 2013 hebben gelezen. Geweldig zoals je voor de melkveehouders opkomt! Het is helemaal uit ons hart gegrepen, je verwoordt het precies zoals het is. 

Hartelijke groet uit Albergen,

Gerard en Ida Demmer

 

Lucy

Hallo allemaal,

Dank jullie wel voor opnieuw de lieve en warme zorg voor onze Lucy dit keer. Ze is heel blij, en wij ook, dat ze die nare blauwe clip uit haar oor heeft. Dus we wensen jullie een fijn weekend. Nogmaals bedankt!

Gilbert, Mantra en Lucy.

Balou

Beste Philip en alle medewerkers van de praktijk,

Dank voor jullie zorgen voor onze hond Balou. 8 en half jaar is hij geworden waarvan de laatste 4 en half jaar met een ziek hart. Mede dankzij jullie goede zorgen is Balou zo ver gekomen. Geweldig hoe er altijd tijd werd genomen voor ons en geweldig hoe jullie begrip hadden voor de soms lastige situaties. Jullie zijn een topteam met het hart op de juiste plek. We zijn jullie eeuwig dankbaar voor alle hulp en medeleven! Mede namens Balou ;-) 

Hans Bruinsma

Pietje

Hallo allemaal

Toch nog onverwachts is ons Pietje overleden op vrijdag 22 april.
Na alle ellende van zijn geamputeerde pootje(zie ander bericht elders hier) en het steeds dichtzitten van zijn oogjes ging het de afgelopen maanden erg goed met hem. De afgelopen weken is hij zelfs weer gaan zingen.
Hij oogde weer vrolijk en was de hele dag aan het repeteren met zijn zangkunsten, vrijdag tegen de avond was het echter stil in de kooi, te stil...
Hij zat gewoon zoals altijd ’s avonds op de bodem van de kooi maar reageerde nergens meer op. Hij was dus rustig ingeslapen.
Ik wil Phillip bedanken voor alle goede zorgen die Pietje heeft mogen ontvangen de laatste jaren.
Groetjes

Irma Hellegers, Deurningen

Pietje

Hoe vaak kom je bij de dierenarts?

Het liefst dus maar 1 maal per jaar en dan alleen voor de cocktailspuit zodat je weer een jaar gezond door kan met je huisdier.

Dat dacht ik ook, totdat mijn kanarie weer zulke lange nagels had dat ik ze wou laten knippen, ik doe dat liever niet zelf. Afspraak gemaakt bij Philip, de afpraak stond nog niet of mijn Pietje ging op 1 poot staan. Er was dus meer aan de hand met zijn pootje dan alleen lange nagels. Philip ging de uitdaging aan en heeft toen Pietje geopereerd. Met succes, in die zin... Pietje leeft nog maar heeft wel een pootje moeten missen. Maar hij zingt weer het hoogste lied en probeert aldoende zijn evenwicht weer terug te vinden op dat ene pootje wat hij nog heeft.

Goed alles achter de rug, ware het niet dat een halve week later, op woensdag, mijn hond Joris (Kooiker) heel ziek werd. Lusteloos, overgeven, diaree ik dus weer een afspraak maken bij Philip, Joris kreeg spuiten en met de nodige uitleg van wat ik thuis allemaal nog kon doen ging ik weer met Joris naar huis. Philip zei, vrijdagmorgen bel je mij op om te zeggen dat Joris weer beter is. Ik hoopte het, maar Joris werd alleen maar zieker en dus stond ik op donderdagmorgen alweer op de stoep bij Philip.

Joris is toen gelijk opgenomen en aan het infuus gelegd. Pas tegen de avond leek het erop dat hij iets beter werd. Vrijdagmiddag heb ik hem, gelukkig, weer op mogen halen. Waarschijnlijk is hij dus vergiftigd geweest, het was dus kantjeboord met Joris.

Philip bedankt voor alle zorgen en hulp voor Pietje en Joris. Ik kan nog weer genieten van mijn huisdieren.

Op maandagmorgen hoorde ik namelijk van iemand anders dat hij zijn hond wel had verloren, in dezelfde week dat Joris zo ziek was, ook door vergiftiging en op dezelfde uitlaatplaats. Het industrieterrein Het Oosterveld in Hengelo. Bij deze wil ik dus iedereen waarschuwen die daar zijn/haar hond uitlaat.

En reageer direct wanneer de hond zich anders gedraagt dan anders, het kan zijn/haar leven redden.

Groetjes en nogmaals alle dank.

Irma Hellegers, Deurningen

Een klein bedankje

Hoi!

Even een klein bedankje voor al je inzet en genegenheid voor mijn 3 katten. Je emotionele steun deed me goed. Ik weet niet of ik nog in de praktijk kom omdat ik, Goddank!!, 'n ander flatje heb en gelukkig uit de woongroep ben. Voorlopig kan ik me geen poesje meer veroorloven dus dat zal wel even erg wennen zijn. 'n Goudvis?? Hou je goed!!

Irma Kruysen

Chip

Afscheid van onze Chipperman

Mooi was het leven met jou, een lange gezamenlijke weg. Altijd met het hart voorop en onvoorwaardelijke liefde. Loslaten is ook liefde, in alle rust en stilte. Zelfs de dood kan dan mooi zijn. Onze mensenredder is niet meer...

Philip, mijn zoon en ik zijn je zeer erkentelijk voor alle goede zorgen voor Chip van de afgelopen jaren. Je liet je kunde en kennis zien in de mooiste vorm, maar je liet ook vooral je hart spreken! Ik durf dan ook met zekerheid te stellen dat Chip dankzij jou zo oud heeft mogen worden. Heel erg bedankt voor het mooie en waardige afscheid dat je mij en ook mijn zoon hebt gegeven. Vriendelijke groeten.

Isabella v. Renswoude

Een gedicht ter waardering

Voor wie een oude hond bezit

Philip, dank je wel voor de goede zorg voor onze hond. Graag geef ik je als blijk van waardering een gedicht dat mijn vader heeft gemaakt. Het past bij jou.

Als ik eens broos en zwak zal zijn
en niet meer slapen kan van pijn,
doe dan wat nodig is, want och,
die laatste slag verliest men toch...

Ik weet dat het je droef zal maken,
dwing jezelf niet te verzaken
dan, meer dan enig ander dag
blijkt wa je liefde echt vermag.

Wij hadden 't jaren lang zo goed
dat geeft ons ook die laatste moed.
Jij wilt toch ook niet dat ik lijd?
Laat mij dus gaan te rechtertijd
en breng mij waar men mij hulp biedt.
een bede slechts; verlaat mij niet

Houd mij zachtjes tegen je aan,
tot mijn ogen breken gaan,
je weet, al is het later pas,
dat dit heus voor mijn bestwil was.
Al gaf mijn staart een laatste groet,
ik lijd niet meer en dat is goed.

Treur niet omdat je mijn lot bewerkt,
dat jij, juist jij, mijn tijd beperkt.
Wij waren toch elkaar zo na,
laat dat een troost zijn als ik ga.

Dhr R. IJspeerd

Brownie

Zo klein als ik was, mocht ik hier graag komen.

Jullie dames waren allemaal even lief voor me en de tijd om me even te knuffelen of te aaien was eraltijd bij. Zelfs voor mijn grote vriend Philip was ik niet bang, want ook hij vond mij lief. Na wat opstartprobleempjes met mijn blaas kwam ik niet meer zo vaak. Maar hoorde ik die bekende stem dan moest mijn vrouwtje mij wel goed vasthouden. Want anders was ik eerder bij mijn vriend Philip omdat ik hem ook heel lief vond. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de goede zorgen die jullie mij gegeven hebben, maar er is een tijd van komen en om te gaan. Helaas is de tijd om te gaan veel te vroeg voor mij gekomen. Had nog lang bij mijn vrouwtje en baasje willen blijven, maar dit mocht niet zo zijn. Time to say goodbye.

Puck

Puck is op de goede plek

Onze 15 maanden oude labradorteef Puck is erg tevreden over Dierenkliniek Slangenbeek. Ze vindt het er geweldig en sleurt ons telkens bijna naar binnen. Dat komt natuurlijk door de leuke ontvangst van de assistentes. Puck wordt steevast door ze geknuffeld. Philip en Babette vindt ze ook geweldig. Wat voor behandeling ze ook krijgt, ze komt altijd met plezier terug. Soms schamen we ons wel eens. Thuis is ze ziek, maar bij Slangenbeek is Puck dan één vrolijke stuiterbal. Alsof er niets met haar aan de hand is. Gelukkig kent iedereen Puck inmiddels goed genoeg om te zien of ze desondanks iets heeft of niet. Slechts een keer wilde ze wel héél graag huis. Na een operatie was ze behoorlijk onrustig en wilde echt weg. Behoorlijk opmerkelijk, ook al had ze pijn. Dus zou het heel normaal zijn, dat ze voor de nacontrole dit keer niet stond te springen van enthousiasme. Maar nee, ook al had ze de hechtingen nog in haar lijf, ze was weer even blij als altijd. Philip zei eens: 'Ze is wel een bruine labrador. Die zijn meestal enthousiast.' Zou best kunnen. Maar wij denken dat Puck intuïtief aanvoelt dat ze op de goede plek is. En wij vinden dat trouwens ook. 

Familie Ruesink

Tosca

Dag Philip en collega’s,

Op vrijdag 13 september heb je euthanasie verricht op onze hond Tosca. Graag willen we je bedanken voor de uiterst fijne wijze waarop dat verlopen is. We hebben het ook bijzonder gewaardeerd, dat je de tijd genomen hebt om ook onze zoon Rutger en zijn vriendin in staat te staat te stellen om daarbij aanwezig te zijn. Ook de bezoeken aan jullie praktijk waren altijd prettig, waarbij ons vertrouwen in de deskundigheid is ontstaan. 
We zullen ongetwijfeld nog eens langs komen met Senna de malamoet van mijn zoon.

Hannie en Wim Hofman

Pjotter

Hallo beste mensen.

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de uitstekende hulp die j.l. zaterdagavond aan Pjotter onze bernersennen werd verleend die jankte van pijn.
Het gaat weer prima met onze rakker.

Fam. Kistemaker

Elune

Hallo Dierendokter Philip,

Ik wil je heel graag bedanken voor het luisteren naar mijn hart en het weghalen van de ergste schrik bij mijn baasje. Ze heeft gelukkig weer kunnen slapen.

 

Hannes

Hallo Philip,

Het is vandaag twee weken geleden dat onze Hannes is ingeslapen. Het is nog steeds vreemd dat hij er niet meer is. Het is moeilijk een trouwe vriend na 17 jaar en 1 maand te moeten missen en in te laten slapen. Voorgoed. Alhoewel de laatste maanden moeilijk voor hem waren denk ik nu, dat als je de balans van zijn leven overdenkt dat hij een goed en vrolijk leven heeft gehad en we samen veel plezier hebben gehad.
Philip, bedankt dat je ons zo geweldig hebt geholpen en begeleid tijdens ons afscheid van Hannes. En nog bedankt voor je mooie kaart. "Het is goed zo" scgreef je. En zo is het! Het maakt het afscheid wat minder moeilijk.

Leo Comen

Sjakie

'n Piepklein berichtje... 

met een grote boodschap! Heel veel dankjewelletjes voor alle uitleg, begeleiding en zorgen voor Sjakie en mij. Het was heel cool! 

Lis uit Borculo

Ontzettend bedankt

Dag Allemaal,

We willen jullie even laten weten dat het goed gaat met Puck. Het is nu een jaar geleden dat ze ziek werd en we niet wisten wat haar mankeerde.Toch namen we haar mee op vakantie. Het ging steeds slechter. Eenmaal terug bleek ze een spierziekte te hebben. We vonden het erg (hebben we misschien niet zo laten merken), waren ongerust, maar bovenal opgelucht dat we nu een diagnose kregen. Kon ze maar praten, dachten we toen immers vaak. Dan kon ze vertellen wat ze voelde.

Na een jaar van allerlei behandelingen en onderzoeken gaat het op zich prima. Opnieuw in Frankrijk op vakantie heeft ze nu de tijd van haar leven. Scharrelt wat in de tuin rond, bewaakt het erf en luiert. Ook zwemt ze! Vooral daarmee zijn we zo blij. Dat kon ze voorheen niet. En dat voor een labrador. Apporteren kan ze tegenwoordig als de beste en weet van geen ophouden als je de dummy in het water gooit. Het is zo fijn dat Puck weer is opgeknapt.

Daarom willen we jullie ontzettend bedanken voor jullie hulp, inzet en medewerking het afgelopen jaar! En voor alle gesprekken en (lange) telefoontjes. Door jullie - niet alleen Philip en Babette, maar ook Romy, Monique en Ineke - hebben we alle vertrouwen dat we met Puck nog een flink aantal mooie jaren tegemoet gaan.

Martin en Tanja

Je bent een top dierenarts

Beste Philip,

Je bent een Top-Dierenarts! Gezien de zorg die je verleende, op de dag dat je ook nog zelf jarig was! Heel erg bedankt daarvoor!

Mevr. R. Mittendorf

Tommy en Kimba

16 juli 2015

Ik ben Tommy en ben 11 jaar. Kijk naar mijn rechter achterpoot: daar ben ik succesvol aan geopereerd door Philip op 18-11-2014.Mijn kruisband was afgescheurd. In het begin mocht ik in de wandelwagen mee en dat vond ik erg leuk, dan mocht ik er even uit om mijn behoeftes te doen. Toen het verband eraf ging kon ik al een stukje lopen. Na 2 maanden steeds een stukje verder en nu een half jaar verder wandel ik weer gewoon. Op de onderste foto sta ik met mijn broer Kimba van 10 jaar. We kunnen nu dankzij Philip weer lekker in de tuin rennen en wandelen. Wij zijn hier heel dankbaar voor.
We willen de lieve assistentes ook bedanken die altijd voor ons klaar staan.
Wij hopen nog een paar goede jaartjes mee te mogen gaan.

Pootjes van Kimba en Tommy en de groetjes van Dolf en Anette Daniëls.

 

Tommy en Senna

Hallo Allen,

Afgelopen week overleed onze rode kater Tommy, slechts 1.5 jaar oud. Hij is gestikt in een konijnenval hier in de buurt. Ik belde de kliniek hoe het nu aan te pakken met onze andere kat (poes Senna, uit hetzelfde nest). Assistente Romy was zeer betrokken en wist me goede adviezen te geven. En vandaag ontvingen we een lief kaartje van jullie via de post. Wat lief!

We komen al vele jaren bij jullie met onze huisdieren en worden altijd prima geholpen, maar juist op dit soort momenten doen jullie nog net een stapje extra, en merk je nóg meer betrokkenheid bij de dieren en hun baasjes. Ik wil jullie hiervoor heel hartelijk bedanken!!!!!

Richette de Vries

Je bent een toparts!

Dag Philip en de leuke assistentes,

Kort geleden voor het eerst op bezoek geweest bij jullie. De tweede en derde keer volgden ook snel, gelukkig voor niets ernstigs. Wel wil ik kwijt dat je een toparts bent Philip!! Waren alle soorten artsen maar zo:). Haha. Het voelde meteen al erg vertrouwd tijdens het eerste bezoekje. Een super leuke professionele en tegelijkertijd een gezellige, leuke praktijk met hele leuke en aardige mensen! Raad het iedereen aan. Je bent er geen nummer, maar een persoon, wat vrij weinig voorkomt in deze tijd. Bedankt voor alle hulp en tot over drie weekjes!

P.S: We willen u erg bedanken voor de lieve zorg en omdat we aan alles mogen zitten. Lieve groetjes van Lilly en Teddy

Teddy, Lilly, Nurcan en Murat

Cheeta

Beste Philip en Babette en assistentes,

Hartelijk dank voor jullie zorg voor onze Västgotäspets-hond, Cheeta. Respect voor je integere omgang met hun baasjes!

Wout en Hubertine Broer

Terug naar de praktijk